Poker Island på Bwin

 

Har du alltid drömt om att spela poker på PokerIsland? Ja, jag trodde väl det. Finns det någon pokerspelare som inte drömmer om att få leva lyxliv som ett pokerproffs, få sitta i skuggan av palmerna och spela en turnering med riktigt duktiga spelare från hela världen, omgivna av allt som en pokerälskare kan önska sig. Nu har Bwin släppt portarna till den ultimata pokerturneringen, bwin Poker Island 2009. Förra året var det stjärnor som Lady GaGa och Pussycat Dolls som stod för underhållningen. I år finns massor av spännande överraskningar på paradisön. En hård konkurrens och kluriga utmaningar väntar vid pokerborden, en lyxig tillvaro väntar i villan på paradisön och fantastiska fritidsaktiviteter förutom sol, bad och avkoppling i härlig miljö. Bwin kan göra drömmen sann – den hetaste pokerturneringen i år går av stapeln på PokerIsland och just du kan få delta!

Hur kvalificerar man sig till PokerIsland?
Det är inte så svårt att kvalificera sig för att spela poker på PokerIsland. Under hela perioden som kvalet till PokerIsland pågår, mellan 15 juni till 14 juli, kommer fem nya pokerspelare att kvala in sig till lyxtillvaron på ön. Kvalar in sig gör man genom att spela online poker på Bwin. För att spela poker på PokerIsland måste du börja med att registrera dig på bwin om du inte redan är kund där. Därefter går du in på pokersidan och väljer turneringar i menyn. Klicka dig fram till Poker Island-turneringarna och välj vilken du vill delta på. Registrera dig till någon av turneringarna och luta dig sedan bekvämt tillbaka i väntan på att turneringen ska börja. När turneringen startar är det upp till dig att bevisa att du är ett pokerproffs, att du har vad som krävs för att bli en av veckans fem spelare på PokerIsland. Om det inte lyckas den första veckan så tänk på att du har fler chanser – totalt spelas turneringarna under fyra veckor och fem spelare tas ut per vecka, så det finns gott om chanser. Det finns även freerollsturneringar du kan delta i, så alla har helt gratis möjlighet att kvala in sig till PokerIsland 2009. Genom att ha roligt och spela online poker kan du alltså kvala in dig till din lyxigaste pokerupplevelse någonsin!

Bara en av respektive veckas fem spelare tar sig sedan vidare till veckans stora final. Motståndet är tuffare än någonsin, men tänk vilken härlig utmaning att ta itu med! Hela pokerturneringen avslutas med en stor final den 14 juli 2009, då det avgörs vem som blir den bästa spelaren på PokerIsland 2009. Öns bästa pokerspelare tar hem ett turneringspaket till Aussie Millions till ett värde av $25.000. I vinstpaketet ingår flyg, försäkring, buy-in till turneringen samt fickpengar. Vinnaren får därmed följa med bwin Poker Team till Australien och spela mot världens bästa pokerspelare i södra halvklotets största pokerturnering.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*