Lär dig spela poker och bli en lönsam aktör

 

Du kanske frågar dig själv varför alla dessa spelare är så hooked på poker. Medan du har ingen aning om hur spelet fungerar, jag ger dig några tips och riktlinjer för att hjälpa dig att hitta vägen ut i världen av poker och lära sig att spela poker professionellt.

1. Det första du behöver göra för att lära sig spela poker är att undersöka om villkoren för spelet. Du bör få en kopia av den förteckning över termer som används i poker. För att förenkla din åtkomst, här är en nedsliten av termer:

HAND – avser en kombination av kort som en spelare har.

PLAY – hänvisar till den enda spelet från en shuffle till nästa shuffle

POT – betyder den pool av insatsen placeras av spelare

HAND TIE – om två av spelarna har samma hand, då finns det en uppdelning av potten mellan de två. Om någonsin uppdelningen av poolen är inte exakt och har överblivna, då det senare skulle gå till spelaren med högsta insatsen.

Ante – avser de pengar som spelarna i potten innan se korten. Ibland spelare kallar det som blinds.

Rake – avser provisioner av pokerrum

Showdown – beskriver den sista akten i att identifiera den verkliga vinnaren av potten efter att alla satsningsrundor är klar.

2. Förstå spelreglerna för hur man lär sig spela poker genom att använda ditt sinne och hjärta och om du verkligen vill få allvarliga med pokerspelande. Här är en kort recension om vadslagning regler:
CALL – En regel som hänvisar till den satsning som är exakt motsvarar den högsta insatsen placeras i den befintliga spelare bara för att stanna i spelet, även känd som bo i.

FOLD – En regel som refererar till en spelare som gör sig sin hand och ger upp sin chans att vinna potten, även kallat hoppa av.

ÖKA – En regel som avser den insats som motsvarar den högsta insatsen från någon av spelarna just nu med några extra mycket insats ingår. Detta extra belopp är det belopp som han tillade att höja insatsen. Varje spelare måste sedan ringa, lägga sig, eller upp igen.
CHECK – En regel som är som en passning: tillåter spelaren att stanna i spelet utan att lämna några bet alls.

3. Läs hela instruktionsfilmer om hur man kan lära sig att spela poker. Du kan få en kopia från internet, eller så kan du också be andra poker som du vet spelar spelet väl. Han eller hon kan förmodligen göra spelet lättare för dig att förstå.

Precis som alla andra allvarliga vadslagningsspel är det inte lätt att lära sig att spela poker. Vinna spelet och bli en lönsam aktör behöver kontinuerlig praktik och observation av spelet. Dessutom, efter allt förlorat har skett i början, kanske du snart på väg att bli en professionell pokerspelare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*